om Naturmedicinsk Sundhedstest

På Center For Alternativ Behandling tester vi både mennesker og dyr på basis af en fjerntest. 

En naturmedicinsk Sundhedstest  er ikke en mirakel kur, men en mulighed for dig, der ønsker at ændre dit, dine børns eller dit dyrs sundhedstilstand på årsagsniveau.

Fordelen ved en naturmedicinsk sundhedstest er at du, i ro og mag samt uden unødig stress for hverken dig, dit barn eller måske dit dyr, kan få lavet en Naturmedicinsk Sundhedstest og dermed indblik i jeres naturmedicinske sundhedstilstand

Vi kan teste uden forudgående kendskab til dig og dine dyrs symptomer, du skal dog altid udfylde et oplysningskema med vigtige helbreds oplysninger.

Vi giver et ærligt billed af kroppens ubalancer på mange niveauer.

Vi har over 17000 forskellige parametre vi kan teste på, ca. 5000 i vores produkt bibliotek, udover de samlet mere end 12000 parametre, der er indbygget i wegamed, bicom og biotron apparaterne og der kommer hele tiden flere til.

Vi kommer med anbefalinger ud fra din individuelle test, inden for både kost, homøopati, vitaminer og mineraler samt anden naturmedicin og kosttilskud.

Vi afslutter altid testen med en telefon konsultation efter du har modtaget en sikker mail med testresultat, regenerations program og anbefalinger.

Vi sælger ikke produkter så du skal ikke føle dig presset til at købe. men vi tilbyder at indkøbe og sende de anbefalede produkter til dig, hvis du ønsker det.

Vi gør samtidig opmærksom på at en naturmedicinsk sundhedstest ikke kan erstatte et besøg hos lægen eller dyrlægen.