Udgivet i

Allergi, eksem og øreproblemer hos hunde

Mange ejere oplever at deres hunde og katte får forskellige former for hårløse og eller tørre pletter, væskende sår, kløe, eksem, udslæt, ”snask i ørene”, diarre eller hård mave.  Det er yderst ubehageligt for dyrene, men også for ejer der jo gør hvad de kan efter dyrlægens anbefaling, for selvfølgelig går vi til dyrlægen og får diverse cremer, piller eller sprøjter, som der er til rådighed, nogle skifer foder til dyrlægens anbefalede foder, andre bliver tilbudt en allergi vaccine efter hunden eller katten har fået taget en blodprøve der viser den har allergi.

Ofte ser vi bare at det ikke hjælpe eller værre vi ser ændringer på dyrene, de får andre eller flere symptomer eller bliver direkte syge.

Og det er der faktisk ikke noget at sige til, når vi ser på kroppen som en helhed. Ofte er symptomer i huden et af de første tegn på at kroppen ikke fungerer optimalt, at der er ubalancer der gør at optagelsen og afsondring af affaldsstoffer ikke fungerer optimalt.

1924063_1122559339076_4469852_nFor at kunne hjælpe disse hunde og katte SKAL vi finde årsagen og holde op med at behandle symptomerne som det eneste.

Og årsagerne kan være mange og forskelligartede, det skal jeg som den første medgive og det er en jungle at finde ud af, specielt fordi mange hunde og katte efterhånden har fået så megetsymptombehandling eller er blevet behandlet i blinde efter diverse anbefalinger, at kroppen har svært ved at fungerer.

Vi på Center For Alternativ Behandling ser og høre ofte om disse hunde og katte eller ret og sagt vi ser ofte naturmedicinske sundhedstest fra hunde og katte, hvor ejer på det nærmeste har opgivet.

En naturmedicinsk sundhedstest er ikke en behandling, men en test der vise hundens eller kattens sundhedstilstand på årsagsniveau.

Vi ser ikke symptomet, men kan gennem testen se hvor ubalancerne i kroppen ligger samt hvilke indikationer der fremkommer, det er ud fra disse informationer at vi sammensætter et regenerations program.

Et regenerations program lyder mere omfattende end det egentlig behøver at være, for ganske små ændringer ihundens eller kattens dagligdag, foder osv. vil kunne gøre en stor forskel og anbefaler vi homøopatisk så er det ud fra den klassiske homøopatiske viden, så er det for at hjælpe kroppen til at ”tage styringen” selv. Det er altså årsagen vi ønsker at behandle samtidig med at vi genopbygger kroppen, så homøopati vil aldrig blive et livsvarigt issue, men en kur.

Et regenerations program, er udarbejde ud fra den aktuelle test og det anbefales at gen-testet inden for 4-6 måneder for at følge kroppens genopbygning.

Nedenstående er bare et par eksempler på hvor lidt der egentlig skal til for at gøre en forskel:

Fx en hund med symptomet:  rødmen i huden (ses ofte ved lysken) slikker poter og har røde øjne

Dyrlægens diagnose – allergi10155229_10202943735569271_283743527742403452_n

Dyrlægen anbefalede: binyrebark hormon og skift af foder til et foder med lakseprotein (det mærke som de sælger), hvis det ikke virker, en blodprøve og vaccine i 3-4 år.

Ejer fulgte anbefalingerne, men deres hun blev dårligere og som en ekstra bivirkning blev den utrolig energiforladt og meget tyk.

Den naturmedicinske sundhedstest viste bl.a: en overvækst af svamp, samt intolerance for korn og laks.

Samme hund er i dag fri for rødmen i huden, den slikker ikke poter mere og har ikke røde øjne,

Den har fået et andet foder uden laks og korn samt har den fået en ekstra vitamin og mineral kur og en kur mod svamp i tarmen.

De bivirkninger der fremkom efter påbegyndt behandling med ændret foder og vaccine er fuldstændig væk – i dag er hunden glad for at gå lange turen, den er glad og har tabt sig. –

Fx kat med symptomet: hårtab rundt om øjnene og diarre specielt op til og lige under udstilling.

Dyrlægens diagnose – allergi og nervøsitet

cat-1675437_1920Dyrlægen anbefalede: binyrebark hormon creme, skift af foder til et af de mærker de sælger, loppebehandling, (sprøjte hos dyrlægen hver 3 måned)

Ejer valgte at tage en naturmedicinsk sundhedstest før hun satte gang i dyrlægens behandlings plan.

Den naturmedicinske sundhedstest viste bl.a. ubalancer på nyre og blære, ubalance på proteinoptagelsen, ubalance på vitaminer og mineraler.

Samme kat er i dag fri for diarre og har fået næsten alt sit pels rundt om øjnene tilbage.

Katten fithai-cat-1710123_1920k et foder hvor proteinet var mere varieret, et springvand som ofte øger kattes lyst til at drikke vand, samt en vitamin og mineral kur og en urtepotte med persille til fri rådighed.

På Center For Alternativ Behandling kan vi ikke udrette mirakler, men ved at arbejde årsagsbaseret, med en stor viden på det naturmedicinske område samt erfaring med både behandling og test gennem mange år, oplever vi ofte at vi kan gøre en forskel, hvilket har været og stadig er vores erklæret mål.

Har du en kat eller hund der har symptomer i huden, er det en god ide af få lavet en naturmedicinsk sundhedstest – det er enkelt og kan gøres uden at hunden eller katten skal fjernes fra vante omgivelser.

14520379_10208972310919887_1753263562491881139_n

Kontakt os gerne for snak inden evt. bestilling af naturmedicins sundhedstest.  Telefon 60 70 11 67

Vi gør opmærksom på at en naturmedicinsk sundhedstest ikke kan erstatte en læge eller dyrlæge ved læge eller dyrlæge fagligt problematikker