Sådan foregår en naturmedicinsk sundhedstest

Når du bestille og betaler din naturmedicinsk sundhedstest her, gemmer vi dine informationer og overfører dem til vores journal system hos terapeutbooking.dk det foregår selvfølgelig krypteret.

Vi sender pakken med din naturmedicinsk sundhedstest samme dag, hvis du bestiller og betaler inden kl. 17.00 med den transportør du selv vælger.

Når du modtager pakken skal du følge vejledningen så du får taget prøverne korrekt uden at kontaminere dem.

Så skal du sende retur til Center for alternativ behandling, vi har lagt et link ind til Coolrunner, du kan bestille både med GLS, DAO, Bring, det er helt dit eget valg, fordelen er at de har T&T så du kan følge din pakke.

Vi anbefaler at du IKKE bruger postnord alm. post eller quikpost, det tager flere dage og de har ikke T&T så du kan ikke følge din pakke.

Når vi modtager din pakke går der mellem 2 og 5 dage så har du svar på sikkermail , du modtager et regenerations program samt vejledninger i forhold til resultatet af din naturmedicinsk sundhedstest.

Når du har brugt lidt tid på at læse dit regenerations program igennem, så er du velkommen til at ringe for en telefon konsultation på telefonnr. 60 70 11 67 mellem kl. 08.00 og kl. 11.00 på alle hverdage.

Har du brug for behandling eller vil du hellere komme til en personlig konsultation på baggrund af din naturmedicinsk sundhedstest og regenerations program kan du booke tid til dette her

Har du yderligere spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os