Sådan foregår det når du bestiller en naturmedicinsk sundhedstest

Når du bestille og betaler din naturmedicinsk sundhedstest her på siden, gemmer vi dine informationer og overfører dem til vores journal system hos terapeutbooking.dk det foregår selvfølgelig krypteret.

Vi sender pakken med din naturmedicinsk sundhedstest førstkommende hverdag, med den transportør du selv vælger.

Du modtager en e-,mail, hvor du skal accepterer at vi må opbevare dine personlige og personfølsomme helbredsoplysninger.

Når du modtager pakken og skal tage dit kit i brug, til prøvetagning, skal du følge den udførlige vejledningen så du får taget prøverne korrekt uden at kontaminere dem, vigtigst er at du bruger den plastikhandske der medfølger.

Så skal du sende retur til Center for alternativ behandling, vi har lagt et link ind til Shipmondo, du kan bestille returfragt med GLS, det er helt dit eget valg, fordelen er at de har T&T så du kan følge din pakke.

Vi anbefaler at du IKKE bruger postnord alm. post, dao post eller quikpost, det tager flere dage og de har ikke T&T så du kan ikke følge din pakke.

Når vi modtager din pakke går der mellem 6 og 10 hverdage, så har du svar på sikkermail, du modtager et regenerations program samt vejledninger i forhold til resultatet af din naturmedicinsk sundhedstest.

Du kan tilgå din journal med din naturmedicinsk sundhedstest i 5 år og du kan I lige så lang tid kontakte os for en snak om din naturmedicinsk sundhedstest.

Når du har brugt lidt tid på at læse dit regenerations program igennem, så er du velkommen til at ringe for en telefon konsultation på telefonnr. 60 70 11 67 mellem kl. 08.00 og kl. 11.00 på alle hverdage. Vil du hellere komme til en personlig samtale kan du booke tid online her

Har du brug for behandling efterfølgende på baggrund af din naturmedicinsk sundhedstest og regenerations program kan du booke tid til dette her

Har du yderligere spørgsmål er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os på telefon nr. 60 70 11 67 alle hverdage mellem kl. 08.00 til kl. 11.00

Indkøbskurv
Scroll to Top