Naturmedicinsk Sundhedstest til dyr

Center for alternativ behandling tilbyder naturmedicinsk sundhedstest til alle dyr, både familie og produktions dyr, princippet er det samme: 

En Naturmedicins Sundhedstest til dyr er for dig, der kan genkendende bare et enkelt af nedenstående problematikker og søger indsigt inden for det alternative sundhedsområde.

Ikke er velfungerende, dyrets almene tilstand er belastet

Har problematikker og symptomer, der ikke kan forklares (både fysiske og psykiske)

Bliver dårligere eller står i stampe, selv om der er iværksat behandling og behandlingsplanen er fulgt

Oplever at en tilstand, et symptom eller en behandling har ubekendte faktorer. 

Har brug for hjælp inden du begynder at give diverse tilskud, så du ikke giver vitaminer, mineraler, urter, homøopati eller laver foderændringer osv. i blinde, men doserer og giver tilskud samt iværksætter ændringer, du ved dit dyr har brug for. 

Ved udsigten til diverse livsstilssygdomme

Du oplever gentagne virus og/eller bakterie angreb samt generelle immunforsvars problematikker, der er eller kan være tilbagevendende. 

Når du vil ændre foder:

 • i forbindelse mistanke om foderintolerance og allergier
 • i forbindelse med naturlig bekæmpelse af visse sygdomme
 • i forbindelse med vægtproblemer

Du oplever forplantnings problematikker

Du skal i gang med genoptræning efter skader og skadespauser.

Har været udsat for længerevarende sygdomsperioder og eller operationer.

Skal i gang med avlsarbejdet eller efter fødsel/foling

Oplever pludselig opstående eller gentagne problemer med smerter i bevægeapparatet.

Ved muskel og ledsmerter dagligt eller i specifikke perioder

Ved mistanke om ubalancer i vitamin og mineral balancen

Er opmærksom på fordøjelses problemer: – kolikker- diarre-forstoppelse

Luftvejsproblemer, der ikke går væk af sig selv (eller efter behandling) gentages med jævne mellemrum eller er årstidsbestemt. 

Ved mistanke om bivirkninger og forgiftninger

Virker stresset, angst, ukontrollabel

Hoste uden årsag eller årstidsbestemt

Er plaget af eksem eller andre hud og pels problemer

Oplever hormonelle eller cyklusproblemer. 

Ved køb og salg, samtidig med det første dyrlæge check eller handelsundersøgelse.

oplever gentagende svampeangreb

og meget meget mere

En Naturmedicinsk Sundhedstest kan indikere ubalancer på nedenstående områder, hvilket i sig selv giver en bred oplysende test og med den efterfølgende gennemarbejdning af resultatet, også et meget specifikt regenerations program. 

 • Vitamin- og mineralmangler
 • Allergier
 • Fødevareintolerancer og -allergier
 • Organtilstande
 • Virus-, bakterie, orme, parasit – og svampeangreb
 • Forgiftninger og belastninger
 • Påvirkninger af stråler (jordstråler og elektromagnetiske )
 • Stress
 • Hormonbalance
 • Stofskifte balance
 • Vaccine status 
 •  Kroppens evne til at optage næringsstoffer og udskille affaldsstoffer.

Med baggrund i ovenstående har vi mulighed for at give dig en grundig og professionel vejledning inden for et utal af områder som fx.

Hvilke kosttilskud, vitaminer og mineraler du vil have gavn af at give

Hvilke ændringer du kan gøre for at genoprette balancen

Hvordan du korrekt sammen sætter foder i forhold til de indikerede ubalancer

Hvilke foderemner du bør undgå i forhold til fødevare intolerancer, allergier og krydsallergier.

Hvilke tilskud der vil være optimale i forhold til de testede ubalancer og intolerancer.

Hvilke manuelle terapi forme der vil give positivt effekt

En helhedsvurdering af generelle og specifikke funktioner 

Til viderebehandling

af indikerede ubalancer i din Naturmedicinsk Sundhedstest, anbefaler vi at der bruges forskellige behandlingsformer og metoder inden for den alternative sundhedsmedicin, du får således, i dit regenerationsprogram, udførlig vejledning inden for de indikerede områder samt anbefalinger til evt. støttende eller opbyggende behandlinger. Anbefalinger, rådgivning og vejledning fra gennemarbejdningen og vurderingen af din Naturmedicinsk Sundhedstest er udarbejde med baggrund i: 

Orthomolekylær medicin

Naturopati og biopati

Homøopati her under blomster remedier

Kost og ernæringsterapi

Aromaterapi

Kinesiologi 

Kosttilskud, urter og fedtsyreterapi

 CFAB testbibliotek der indeholder over 12.000 testampuller inden for ovenstående områder. 

samt inden for manuelle behandlingsformer som fx. 

Kranio sakral terapi

Akupunktur og akupressur

Tapping

Hippo Healing

Massage

Opfølgning:

En opfølgning er ofte en god ide, inden for de første 4 til 6 måneder, så du kan følge de tiltage du har igangsat, vi har valgt at udbyde 3 mindre pakker til netop denne opfølgning.

En Naturmedicinsk Sundhedstest er ganske enkel at få udarbejdet:

En Naturmedicinsk Sundhedstest er ikke en egentlig behandling. men en vejledning til behandling, hvorfor du skal påregne udgifter til evt. anbefalede produkter, fysiske behandlinger osv.

Center for alternativ behandling sælger som sådan ikke nogen produkter og er fuldstændig uvildige i forhold til forhandlere, brands osv.

Vi har dog den service at vi tilbyder CFAB® blandingsflasker med blomster remedier når du har fået lavet en Naturmedicinsk Sundhedstest, hvor anbefalingen evt.. er et behandlingsforløb med disse. Ved bestilling skal påføres ordrenr. på den relaterede Naturmedicinsk Sundhedstest. 

Indkøbsservice:

Vil du gerne have at de anbefalede produkter kommer i en samlet pakke, kan du bestille indkøbsservice, så sørger vi for at bestille produkterne hjem og sender en samlet pakke til dig, denne service kan bestilles gratis i forbindelse med bestilling af Naturmedicinsk Sundhedstest varianter.

Med det samme vi har resultatet af din naturmedicinsk sundhedstest og regenerations programmet bestiller vi de anbefalede produkter sådan at du samme med resultat og regenerations program af din naturmedicinsk sundhedstest modtager bekræftelse og faktura, denne skal betales med det samme (netto kontant) og dine produkter ankommer hurtigst muligt derefter. 

Du kan også bestille indkøbsservice efterfølgende, du har modtaget resultat og regenerations program, denne service er også gratis og du skal huske at påfører ordrenr. på den naturmedicinsk sundhedstest du gerne vil have indkøbsservice på. 

lige så snart vi har din bestilling bekræfter vi ved at sende en faktura til dig, der skal betales med det samme (netto kontant) og dine produkter ankommer hurtigst muligt derefter. Da vi sjældent ligger inde med produkter, skal du påregne leveringstid.

Sundhedsbetingelser

Udarbejdelsen af en naturmedicinsk sundhedstest skal ses som et supplement til en dyrlægefaglig vurdering.

Det er vigtigt, at I er klar over, at det er jeres ansvar at tage gå til dyrlægen, hvis I vurderer, at der er behov for dette. Er I/du ejer af dyr, har I/du således ansvaret for løbende at være opmærksom på dit dyrs udvikling og trivsel.

En naturmedicinsk sundhedstest er IKKE en behandling, men en test der kan vise ubalancer, som man så efterfølgende kan handle på.

Naturmedicinsk sundhedstest er er udviklet af fagpersoner på baggrund af eksisterende forskning og erfaring, men der er ikke tilknyttet behandlere, der har personlig kontakt undervejs ud over en selv valgt telefonkonsultation efterfølgende resultat og regenerations program.

Derfor er det vigtigt, at I altid kontakter jeres egen dyrlæge, hvis I undervejs bliver i tvivl om trivsel eller symptomer.

 Har du yderligere spørgsmål i forbindelse med bestilling af Naturmedicinsk Sundhedstest er du velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak på telefon 60 70 11 67 alle hverdage mellem kl. 08.00 og 11.00

Vi vil ikke undlade at gøre opmærksom på at en Naturmedicinsk Sundhedstest ikke kan erstatte dyrlægen og man skal altid være opmærksom på evt. problemer, der kræver dyrlægefaglig behandling.

Indkøbskurv
Scroll to Top