Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for køb på naturalhealthcheck.dk

Generelle oplysninger:

Juridisk navn: Møllegården 

Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr. 13318832

Adresse: Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

E-mail adresse: Info@cfab.dk

Telefon nummer 60 70 11 67

Etablerings år: 1998

Betaling:

Kreditkortbetaling foregår over en krypteret og sikkerhedsgodkendt løsning med pensopay – Din betaling bliver hævet på dit kort samme dag din pakke afsendes.

Vi modtager betaling med visa/dankort, MasterCard og mobilepay

Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Valuta: Priserne er angivet i danske kroner

Naturmedicinsk sundhedstest til dyr er inkl. moms

Naturmedicinsk sundhedstest til mennesker er momsfri

Øvrige vare er inkl. moms

Levering:

Naturmedicinsk sundhedstest kan afhentes gratis hos Center for alternativ behandling, Hulebækvej 7, Ubberup, 4350 Ugerløse i åbningstiden eller efter individuel aftale.

Naturmedicinsk sundhedstest kan leveres med GLS, DAO eller post nord og bliver sendt fra vores adresse førstkommende hverdag.

Danmark

 DAO  PakkeshopDao HjemmeleveretGLS  PakkeshopGLS hjemmelevering  
Højst 0,249 kgKr. 45.00Kr. 50,00  
Højst 0,500 kgKr. 50.00Kr. 55,00  
Højst 1 kg  Kr. 50,00Kr. 75.00
     
Leveringstid iflg. transportør1 – 4 dage (med track & trace)1-3 hverdag (med track & trace)Førstkommende hverdag med
(track & trace)
 Førstkommende hverdage
(med track & trace)

Færøerne

 Post Nord
Højst 1 kgKr. 205,00
  
Leveringstid iflg. TransportørOp til 1 uge (8 dage)

Grønland

Postnord
Højst 1 kg255,00
Leveringstid iflg. transportørop til 1 uge (8 dage)

Priserne for levering med Dao, gls eller post nord er inkl. moms.

Vi gør opmærksom på at Møllegården IKKE kan stilles til ansvar for evt. kontaminering af testmateriale, transportørfejl eller anden uforudset handling. Det er alene transportøren, der er ansvarlig og erstatningspligtig.

Er du under 18 skal dine forældre eller din værge accepterer køb ved at bestille og betale for din naturmedicinsk sundhedstest med varianter samt hæfte for evt. bestilling af vare eller vare bestilt med ”gratis indkøbsservice”

Forsendelse i forbindelse med køb af naturmedicinsk sundhedstest og vare enten bestilt gennem “gratis indkøbsservice” eller pr. telefon, e-mail, sms Vi sender med dao eller gls – fragt pris er efter vægt på den aktuelle pakke, hvis du ikke henter din pakke og den bliver sendt retur til os modtager du faktura på returfragt.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Fortrydelsesfristen udløber 14 + 1 dag efter den dag du har bestilt din naturmedicinsk sundhedstest, du skal inden fristens udløb give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives skriftligt til info@cfab.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelses formular. Den finder du nederst i dette dokument.

Du er ansvarlig for at tilbagleverer dit naturmedicinsk sundhedstest-kit til os (Center for alternativ behandling, Hulebækvej 7, Ubberup, 4350 Ugerløse) forsvarlig indpakket og i ubrudt og uåbnet stand.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af pakken evt. omkostninger ved sådan en handling bliver pålagt og faktureret køber.

Har du bestilt indkøbsservice enten i forbindelse med din bestilling af naturmedicinsk sundhedstest eller efterfølgende modtagelsen af dit naturmedicinsk sundhedstest regenerationsprogram er denne service at betragte som vare med et udpræget personligt præg og derfor er vare leveret på baggrund af denne service, at betragte som “Levering af varer, som er bestilt/fremskaffet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg” og derfor ikke omfattet af fortrydelsesret.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Du mister altså din fortrydelsesret, hvis;

– du taget testsættet i brug

– du bryder forseglingen på test eller varer, som af sundheds beskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager derefter ikke er egnet til at blive returneret.

-du fortryder din ordre på indkøbs service, da denne er specifik og individuel sammensat med klart personligt præg.

Returnering: 

Du skal aflevere/sende dit naturmedicinsk sundhedstest-kit retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af naturmedicinsk sundhedstest (fysisk testsæt) 

Ved returnering er du ansvarlig for, at det fysiske testsæt er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for testsættet fra tidspunktet for dit naturmedicinsk sundhedstest-kit modtagelse af dig. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 50,00 DKK. pr. naturmedicinsk sundhedstest.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord må forseglingen ikke brydes.

Hvis testsættet er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi har fastsat naturmedicinsk sundhedstest -kit handelsmæssige værdi til kr. 350.00 inkl. moms

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se varen, men ikke tage den i egentlig brug, hvilket betyder at du ikke må bryde forseglingen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi betalingen for naturmedicinsk sundhedstest, dog ikke selvvalgt leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra vi modtager naturmedicinsk sundhedstest-kit retur fra dig. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved overførsel til bank, hvorfor det er vigtigt at du opgiver reg. og konto nr. på den konto vi skal tilbagebetale til samt dit navn, din adresse og ordrenr. samme med returnering af testsæt/varen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget naturmedicinsk sundhedstest-kit fysisk retur.

Modtager vi ikke naturmedicinsk sundhedstest-kit retur senest 14 dage fra du har meddelt os, at du ønsker at benytte din retur ret, bortfalder din returret og dermed tilbagebetaling.

Hvis din pakke bliver væk under returneringen, anses din returnering af dit naturmedicinsk sundhedstest-kit for IKKE gennemført og din returret bortfalder. Du skal I stedet henvende dig til din transportør for erstatning.

Hvis du fortryder købet, skal pakken sendes til:

Center for alternativ behandling

Hulebækvej 7

4350 Ugerløse

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen påført det reg. og konto nr. du ønsker vi skal benytte ved tilbagebetalingen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standard fortrydelses formular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelregel kan finde anvendelse på køb af naturmedicinsk sundhedstest. Finder du mangler, fejl eller anden reklamation på en naturmedicinsk sundhedstest eller vare du har bestilt gennem ”gratis indkøbsservice” har du ret til at få naturmedicinsk sundhedstest-kit eller varen ombyttet til samme, med mindre mangler og fejl skyldes almindelige brug. Du skal altså hurtigst muligt kontakte os, hvis du oplever mangler, fejl eller har anden reklamation. Skal en naturmedicinsk sundhedstest-kit eller vare ombyttes skal denne sendes retur til center for alternativ behandling, Hulebækvej 7, Ubberup, 4350 Ugerløse, hurtigst muligt efter accepteret reklamation.

Skyldes fejl og mangler en transportør fejl skal denne kontaktes og krav om erstatning stilles til transportør af pakken.

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen (selve regenerations plan og den efterfølgende samtale) kan du kontakte vores os på telefonnr. 60 70 11 76 eller e-mail info@cfab.dk

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse, derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer eller ønsker at reklamerer.

Du har ret til at få ud bedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre, der er tale om egne omstændigheder eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Bliver din returpakke væk inden den ankommer til os, skal du kontakte din transportør (gls, dao, bring osv.) de vil vejlede dig i forhold til erstatning og det videre forløb.

Vi sender selvfølgelig en ny test til dig, der bliver faktureret med kr. 350.00 inkl. moms men Excel. porto, denne faktura kan du sende til din transportør med henblik på evt. erstatning.

Klage adgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jette Skovgaard Laubacher – Info@cfab.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk og/eller www.datatilsynet.dk

Ansvarsfraskrivelse

En naturmedicinsk sundhedstest er en fjernbaseret test med baggrund i klientens oplysninger og det testmateriale klienten indsender samme med klientens personlige helbredsoplysninger.

En naturmedicinsk sundhedstest og varianter er udviklet på baggrund af den forskning, retningslinjer og klinisk erfaring hos de involverede fagpersoner, der har været tilgængelig på tidspunktet for udvikling af testen.

Det er derfor alene købers ansvar at sikre, tilstrækkelig udredning, inden klienten (hvis det er et barn eller et dyr) eller køber selv, påbegynder et forløb med naturmedicinsk sundhedstest, samt at reagere undervejs eller efter endt behandling, hvis klientens eller købers trivsel eller almene tilstand forringes.

En naturmedicinsk sundhedstest kan ikke bruges til at stille diagnoser og kan ikke erstatte læge eller dyrlæge faglig rådgivning eller konsultation.

Sundhedsbetingelser

Udarbejdelsen af en naturmedicinsk sundhedstest skal ses som et supplement til en læge eller dyrlægefaglig vurdering.

Det er vigtigt, at I er klar over, at det er jeres ansvar at tage gå til lægen eller dyrlægen, hvis I vurderer, at der er behov for dette. Er I/du forældre eller ejer af dyr, har I/du således ansvaret for løbende at være opmærksom på dit, dit barns dit dyr/dyrs udvikling og trivsel.

En naturmedicinsk sundhedstest er IKKE en behandling, men en test der kan vise ubalancer, som man så efterfølgende kan handle på.

Naturmedicinsk sundhedstest er er udviklet af fagpersoner på baggrund af eksisterende forskning og erfaring, men der er ikke tilknyttet behandlere, der har personlig kontakt undervejs ud over en selv valgt telefonkonsultation efterfølgende resultat og regenerations program.

Derfor er det vigtigt, at I altid kontakter jeres egen læge eller dyrlæge, hvis I undervejs bliver i tvivl om trivsel eller symptomer.

Nærværende handelsbetingelser kan ændres ensidigt af Møllegården

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til Center for alternativ behandling v/fa. Kaj Laubacher, Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med.

min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*) /levering af følgende tjenesteydelser (*) ordrenr. (*)

– Bestilt den (*) /modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

-Forbrugerens reg. og kontonr. (forbrugerens reg. og konto nr.)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges

Indkøbskurv
Scroll to Top