Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger:

Center for alternativ behandling v/fa. Kaj Laubacher

Enkeltmandsvirksomhed

CVR. nr.13318832

Adresse: Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

E-mailadresse: Info@cfab.dk

Telefonnummer 60 70 11 67

Etableringsår: 1998

Betaling:

Bank overførsel Nykredit Bank reg. 5491 1709840 eller mobil pay

obs! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen.

Levering:

Naturmedicinsk sundhedstest eller vega-fjerntest leveres med GLS eller DAO og bliver sendt fra vores adresse samme dag som bestillingen modtages og/eller betalingen registreres på vores konto

Danmark

DAO pakkeshop Dao hjemmeleveret GLS pakkeshop
Højst 0,5 kg Kr. 40,00 Kr. 45,00
Højst 1 kg Kr. 43,25
Leveringstid iflg. transportør 1 dag (med track & trace) 1 hverdag (med track & trace) Førstkommende hverdag med (track & trace)

Bestiller du for kr. 7000 eller derover er der gratis fragt.

Færøerne og Grønland

Post Nord
Højst 1000g Kr. 100.00
Leveringstid iflg. Transportør Op til 1 uge (8 dage)


Særlige vilkår:

En naturmedicinsk sundhedstest eller vega-fjerntest må betragtes som en online konsultation på baggrund af tilbage sendt testmateriale.

Testen i sig selv, samt resultatet og efterfølgende samtale (enten personligt eller over telefon) må betragtes, som en tjentydelse, hvorfor fortrydelsesretten på ” Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg” træder i kraft.

Vi gør opmærksom på at en naturmedicinsk sundhedstest og en vega-fjerntest er at betragte som alternativ behandling og at ovenstående test aldrig kan erstatte et besøg hos lægen.

En naturmedicinsk sundhedstest og en vega-fjerntest, samt efterfølgende resultat og samtale er vejledende og der kan ikke gives garantier for effekt.

Er du under 18 skal dine forældre eller din værge accepterer køb ved at bestille og betale for testen.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din testpakke. Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.

Meddelelsen skal gives skriftligt til info@cfab.dk I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores Standard fortrydelsesformular. Den finder du nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen.

Returnering:

Du skal sende din testpakke retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af testsættet.

Ved returnering er du ansvarlig for, at testsættet er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for testsættet fra tidspunktet for varens levering. Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig til ca. kr. 45,00 DKK.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

Aftaler omfattet af § 7, stk. 2:

  1. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
  2. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,

Du mister din fortrydelsesret, hvis;

– du taget testsættet i brug

– du bryder forseglingen på varer, som af sundheds beskyttelses- eller hygiejnenæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord må forseglingen ikke brydes.

Hvis testsættet er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi det som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi har fastsat testsættet handelsmæssige værdi til kr. 350.00

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må se varen, men ikke tage den i egentlig brug, hvilket betyder at du ikke må bryde forseglingen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet. Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi  betalingen modtaget fra dig dog ikke leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra vi modtager vare retur fra dig, Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling ved overførsel til bank, hvorfor det er vigtigt at du opgiver reg. og konto nr på den konto vi skal tilbagebetale til samt dit navn og din adresse, samme med returnering af varen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Center for alternativ behandling

Hulebækvej 7

4350 Ugerløse

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores standard fortrydelses formular eller vedlægger følgende;

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangels regler kan finde anvendelse på varekøb. (selve testsættet)

Hvis du ikke er tilfreds med tjenesteydelsen (selve testen og den efterfølgende samtale) kan du kontakte vores os på telefon nr. 60 70 11 76 eller e-maile info@cfab.dk

Som udgangspunkt har du ikke 2 års reklamationsret, da det er en tjenesteydelse. Derfor bedes du med det samme kontakte os, hvis du oplever problemer.

Du har ret til at få udbedret eventuelle mangler ved tjenesteydelsen, som kan tillægges ydelsens beskaffenhed, med mindre der er tale om egne omstændigheder, eller andre ydre omstændigheder, som vi efter dansk ret ikke kan blive gjort ansvarlige for.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen (testsættet)  til dig.

Personoplysningerne registreres hos Center for alternativ behandling v/fa. Kaj Laubacher og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og Jette Skovgaard Laubacher for center for alternativ behandling v/ fa. Kaj Laubacher har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Personfølsomme helbredsoplysninger, altså resultat af testen der beskriver de indikationer og ubalancer samt rådgivning og anbefalinger vi giver ud fra testen, gemmer vi i min 5 år. Du har inden for de 5 år hvor vi gemmer testresultatet altid mulighed for at få udleveret journalen (resultat af testen) samt har du ret til at få alle reg. Oplysninger vi måtte have på dig slettet (undtaget faktureringsoplysninger i vores bogholderi)

Den dataansvarlige på www.naturalhealthcheck.dk er Jette Skovgaard Laubacher

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret, men vi opbevarer journaloplysninger krypteret

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret, Vi sender resultat af test med krypteret e-mail

Oplysninger afgivet til Naturalhealthcheck.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand.

Som registreret hos (Center for alternativ behandling v/kaj Laubacher med dataansvarlig Jette Skovgaard Laubacher har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed rettes til Center for alternativ behandling info@cfab.dk og/eller www.datatilsynet.dk

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Jette Skovgaard Laubacher – Info@cfab.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. www.forbrug.dk og/eller www.datatilsynet.dk

Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

– Til Center for alternativ behandling v/fa. Kaj Laubacher, Hulebækvej 7, 4350 Ugerløse

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med

min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

-Forbrugerens reg. og kontonr. (forbrugerens reg. og konto nr.)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter)

– Dato

(*) Det ikke relevante udstreges