Kostomlægning med Naturmedicinsk Sundhedstest

Har du brug for hjælp til at omlægge din kost, men ikke alverdens tid til at forsøge med forskellige råd og kostplaner, så er en kostomlægning på baggrund af en naturmedicinsk Sundhedstest perfekt til dig.

Om ønsket er at tabe sig, leve et sundere liv, blive en allergi kvit, er sygdoms betinget, er et led i genoptræning, om det er sportsmænd/kvinder eller ønsket om at ændre livsstil er Center For Alternativ Behandling klædt på til opgaven.

Med afsæt i den Naturmedicinske Sundhedstest planlægger vi din individuelle kostomlægning, sådan at du ved nøjagtig hvilke fødevare du skal undgå og hvilke fødevare du skal vælge.

Kombinationen af at regenerer kroppen og omlægge kosten har vist sig effektiv for mange – Vi plejer at forklare princippet sådan:

“Hvis man sætter en snor i toppen af “det skæve tårn i Pisa for at trække det lige, så vil det måske holde i kort tid, men snoren kan aldrig fjernes og vil med tiden knække, men genopretter man fundamentet før man sætter snor i tårnets top, har man et langt bedre udgangspunkt for at tårnet forbliver lige.”

Hvor regenerationsplanen er genopretning af fundamentet og kostomlægningen kan illustreres som snoren i toppen af tårnet.

Vi starter altid med en Naturmedicinsk Sundhedstest, der indikerer din balance  og ud fra den planlægger vi sammen dit kostomlægnings program.

Et kostomlægnings program indeholder:

1.: Individuelt udarbejdet kost program, der tager hensyn til dine specielle og testede problematikker

2.: Individuelt vitamin, mineral og fedtsyre program, sådan at du er optimeret på næringsstoffer.

3.: Individuelt allergi og intolerance test, for at give dig de bedste forudsætninger for et optimalt forløb og succes med din kostomlægning.

3.: Individuelt tilrettelagt forløb, Vi tager hensyn til dine specielle udfordringer i hverdagen.

Et kostomlægnings program er altid individuelt og bliver udarbejdet i samråd med klienten.

Vi går ind for at det skal være overkommeligt både psykisk, socialt og økonomisk, at en kostomlægning ikke giver begrænsninger i hverken hverdagen eller i andre situationer, men til gengæld giver overskud, glæde, velvære og energi

Vi arbejder med kostomlægning ud fra et individuelt perspektiv på baggrund af en Naturmedicinsk Sundhedstest og forsøger altid at finde de madvare der kan medvirker til at styrke balancen.

Vi udarbejder altid et kostomlægnings program, der indeholder et bredt udvalg af gode sunde madvare, der giver energi og fysisk velvære, som tager udgangspunkt i klientens specifikke ønsker og mål.

Sådan forgår en Kostomlægning med telefon konsultation

 1. Du bestiller en naturmedicinsk Sundhedstest her
 2. Du modtager testen, følger vejledningen og sender testen tilbage
 3. Du modtager en mail med dine individuelle testresultater
 4. Du ringer for en telefon konsultation (varighed ca. 1 time)
 5. Du modtager efterfølgende et revideret regenerations program, en plan med kostemner du skal undgå og en plan med kostemner du skal optimere samt en plan for evt. yderligere ændringer.

Ønsker du at komme her på klinikken til konsulation i stedet for telefon konsultation skal du efterfølgende booke tid til en konsultation.

Sådan foregår en Kostomlægning med konsultation på klinikken

 1. Du bestiller en naturmedicinsk Sundhedstest med klinik konsultation her
 2. Du modtager testen, følger vejledningen og sender testen tilbage
 3. Du modtager en mail med dine individuelle testresultater
 4. Du booker tid til konsultation
 5. Du kommer her på klinikken til konsultation
 6. Du modtager efterfølgende et revideret regenerations program, et plan med kostemner du skal undgå og en plan med kostemner du skal optimere samt en plan for evt. yderligere ændringer.

Har du brug for yderligere opfølgning på din kostomlægning er du velkommen til at booke tid til efterfølgende konsultationer med udgangspunkt i ovenstående naturmedicinsk sundhedstest

 

Indkøbskurv
Scroll to Top