Udgivet i

Kostomlægning

Har du brug for hjælp til at omlægge din kost, men ikke alverdens tid til at forsøge med forskellige råd og kostplaner, så er en Kostomlægning på baggrund af en naturmedicinsk Sundhedstest eller vega-fjerntest perfekt til dig.

Om ønsket er at tabe sig, leve et sundere liv, blive en allergi kvit, er sygdoms betinget, er et led i genoptræning, om det er sportsmænd/kvinder eller ønsket om at ændre livsstil er Center For Alternativ Behandling klædt på til opgaven.

Vi starter altid med en Naturmedicinsk Sundhedstest eller Vega-Fjerntest der indikerer dine balancer og ubalancer og ud fra den planlægger vi sammen dit kostomlægnings program.

Et kostomlægnings program indeholder:

1.: Individuelt udarbejdet kost program, der tager hensyn til dine specielle og testede problematikker

2.: Individuelt vitamin, mineral og fedtsyre program, sådan at du er optimeret på næringsstoffer.

3.: Individuelt allergi og intolerance test, for at give dig de bedste forudsætninger for et optimalt forløb og succes med din kostomlægning.

3.: Individuelt tilrettelagt forløb, Vi tager hensyn til dine specielle udfordringer i hverdagen.

Et kostomlægnings program er altid individuelt og bliver udarbejdet i samråd med klienten.

Vi går ind for at det skal være overkommeligt både psykisk, socialt og økonomisk, at en kostomlægning ikke giver begrænsninger i hverken hverdagen eller i andre situationer, men til gengæld giver overskud, glæde, velvære og energi

Vi arbejder med kostomlægning ud fra et individuelt perspektiv på baggrund af en Naturmedicinsk Sundhedstest og forsøger altid at finde de madvare der kan medvirker til at styrke balancen.

Vi udarbejder altid et kostomlægnings program, der indeholder et bredt udvalg af gode sunde madvare, der giver energi og fysisk velvære, som tager udgangspunkt i klientens specifikke ønsker og mål.

Sådan forgår en Kostomlægning med telefon konsultation

 1. Du bestiller en naturmedicinsk Sundhedstest her
 2. Du modtager testen, følger vejledningen og sender testen tilbage
 3. Du modtager en mail med dine individuelle testresultater
 4. Du ringer for en telefon konsultation (varighed ca. 1 time)
 5. Du modtager efterfølgende et revideret regenerations program, et plan med kostemner du skal undgå og en plan med kostemner du skal optimere samt en plan for evt. yderligere ændringer.

 

Ønsker du at komme her på klinikke til konsulation i stedet for telefon konsultation skal du bare bestille det når du bestiller din Naturmedicinske Sundhedstest

 

Sådan foregår en Kostomlægning med konsultation på klinikken

 1. Du bestiller en naturmedicinsk Sundhedstest med klinik konsultation her
 2. Du modtager testen, følger vejledningen og sender testen tilbage
 3. Du modtager en mail med dine individuelle testresultater
 4. Du ringer og bestiller tid til klinik konsultation
 5. Du kommer her på klinikken til konsultation
 6. Du modtager efterfølgende et revideret regenerations program, et plan med kostemner du skal undgå og en plan med kostemner du skal optimere samt en plan for evt. yderligere ændringer.